27 พฤศจิกายน 2020
Need for Speed Underground

โหลดเกมส์ Need for Speed Underground

โหลดเกมส์ Need for Speed Underground

Need for Speed Underground

โหลดเกมส์ Need for Speed Underground

โลกของการแข่งขันที่ผิดกฎหมายบนถนนกลางคืน โลกของรถยนต์ที่สดใส โลกแห่งบุคลิกที่ไม่ธรรมดา โลกแห่งเงินรางวัลมหาศาลสำหรับผู้ชนะ … เงินนี้ใช้ไปกับอะไร? แน่นอนกับรถคันโปรดของคุณสำหรับเธอและกับเธอเท่านั้น! เกมใหม่จากซีรี่ส์ที่มีชื่อเสียง Need for Speed จะช่วยให้คุณตระหนักถึงความฝันที่รักที่สุดของผู้ขับขี่ตัวยง: ทำจากโลงศพมาตรฐานบนล้อเพื่อความงามที่รวดเร็วเป็นพิเศษซึ่งไม่พบสองเท่าในทุก โลก! เป็นผู้ที่เก่งที่สุดในวงล้อรถที่ดีที่สุด! ผู้ขายดีที่สุดในโลกในปี 2546 – ขายเกมได้มากกว่า 5.5 ล้านเล่ม! เกมดังกล่าวมีรถยนต์หลายสิบคันที่ผลิตจาก บริษัท ต่าง ๆ เช่นมิตซูบิชิมอเตอร์โตโยต้าซูบารุฟอร์ดและอื่น ๆ อีกมากมายที่ได้รับการดัดแปลงเป็นพิเศษสำหรับการแข่งรถบนท้องถนน

The world of illegal races on night streets. The world of bright cars. The world of extraordinary personalities. A world of colossal prize money for the winners

What is this money spent on? Of course, to your favorite car, to her and only to her! A new game from the famous series Need for Speed ​​will allow you to realize the most cherished dream of any avid motorist: to make from a standard coffin on wheels a super-fast beauty, a double of which is not found all over the world! Become the best of the best at the wheel of the best car

Need for Speed Underground

The world bestseller in 2003 – sold more than 5.5 million copies of the game!
The game features dozens of production cars from corporations such as Mitsubishi Motors, Toyota, Subaru, Ford and many others specially modified for street racing.

Requirements (Minimum)
CPU: Pentium 3 or Athlon
CPU SPEED: 700 MHz
RAM: 128 MB (256 MB RAM is required for Windows 2000 or XP)
OS: Windows 98/ME/2000/XP
VIDEO CARD: 32MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA GeForce2 MX+ / ATI Radeon 7500+ / Intel 865+)
TOTAL VIDEO RAM: 32 MB
3D: Yes
DIRECTX VERSION: DirectX 9.0c (included)
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 2 GB

download game pc

Size : 933.40 MB

Download

download game pc

Size : 1.87 GB

Download

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *