26 พฤศจิกายน 2020
โหลดเกมส์ Need for Speed Undercover

โหลดเกมส์ Need for Speed Undercover

โหลดเกมส์ Need for Speed Undercover

โหลดเกมส์ Need for Speed Undercover

โหลดเกมส์ Need for Speed Undercover

เมื่อกลุ่มอาชญากรที่มีอิทธิพลกำลังปฏิบัติการใน megalopolis ขนาดใหญ่วิธีการปกติในการต่อสู้กับอาชญากรรมจะไม่ทำงาน ตำรวจธรรมดาตัวแทนพิเศษและกองกำลัง FBI – ไม่มีใครสามารถยืนหยัดในทางของมาเฟียที่ทรงพลังและทำให้ครอบครัวและคนที่เขารักถูกโจมตี วิธีเดียวที่จะรวบรวมหลักฐานคือส่งสายลับเข้าไปในหัวใจของแก๊งค์ นี่เป็นโอกาสสุดท้ายก่อนที่เมืองจะจมดิ่งลงสู่อาชญากรรม และคุณจะกลายเป็นผู้ช่วยให้รอดของเขา แก๊สบนพื้น 120 กม. / ชม. บนเคาน์เตอร์แล้วไป! รถยนต์ราคาแพงและไม่เหมือนใครความหลงใหลในการแข่งขันหากคุณต้องการที่จะเป็น แม้แต่ตำรวจก็ยังไม่รู้เกี่ยวกับการปฏิบัติการลับและ “ตำรวจ” จะไล่ตามคุณในฐานะอาชญากรตัวจริง และในการแสวงหานี้จะต้องเหงื่อเพื่อความอยู่รอดเพราะหลักสูตรเป็นทุกอย่างตั้งแต่การยิงไปจนถึงล้อและจบลงด้วยการเรียกเฮลิคอปเตอร์ แต่อย่าปล่อยให้ความกลัวครอบงำจิตใจของคุณต่อสู้ไปจนถึงที่สุดทำทุกอย่างเพื่อภารกิจหลัก – เพื่อคำนวณผู้นำลึกลับของกลุ่มอาชญากร ใครจะทำสิ่งนี้ถ้าไม่ใช่คุณ

You never thought it would turn out like this all-out chase where you’re the hunted. And the hunter. Now you must get behind the wheel and risk everything to infiltrate a ruthless international crime syndicate and take them down. The man you’re after is a maniac behind the wheel, and he’s driving like his life depends on escape

Go Deep Undercover – Race into an action-packed story of pursuit and betrayal. Take on jobs and compete in races to prove yourself as you infiltrate and take down an international crime syndicate.

Highway Battle – Fight off the cops and others as you take down your prey in high-speed, high stake multi-car chases. New and vastly improved AI mechanics mean more aggressive and intelligent cops focused on taking you out fast and by any means necessary.

Own the Open World – Tear across the massive highway system and discover the open world of the Gulf Coast Tri-Cities area, with three unique cities connected by an extensive highway system.

Heroic Driving Engine – An all-new game engine lets you pull off amazing moves for the ultimate driving edge.

ความต้องการระบบ
Supported OS: Microsoft Windows® Windows XP (SP2), Windows Vista
Processor: Intel Pentium® 4 or equivalent, 3.0 GHz or faster
Memory: 5XP: 512 MB RAM / Vista: 1 GB RAM
Graphics: 128 MB or more, NVIDIA GeForce (6600 or better); ATI Radeon (9500 or better); Intel G45 Express Chipset
Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
Hard Drive: 6.0 GB free space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card

download game pc

[Repack] Size : 3.44 GB

Download

download game pc

Size : 5.34 GB

Part 1   Part 2

 

 

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *