26 พฤศจิกายน 2020
โหลดเกมส์ Need For Speed Hot Pursuit

โหลดเกมส์ Need For Speed Hot Pursuit

โหลดเกมส์ Need For Speed Hot Pursuit

โหลดเกมส์ Need For Speed Hot Pursuit

โหลดเกมส์ Need For Speed Hot Pursuit

Need for Speed Hot Pursuit เปิดตัวคุณสู่ภูมิประเทศแบบเปิดโล่งหลังล้อรถยนต์ที่เร็วและสวยงามที่สุดในโลก จากเกณฑ์สตูดิโอที่ได้รับรางวัลอยู่เบื้องหลังซีรีย์ Burnout Hot Pursuit จะนิยามเกมแข่งรถสำหรับคนรุ่นใหม่ทั้งหมด

คุณจะได้พบกับความเร็วที่น่าทึ่งการจับกุมและสถานที่พักผ่อนในขณะที่คุณต่อสู้กับเพื่อนของคุณในเกม Need for Speed ที่เชื่อมต่อมากที่สุดเท่าที่เคยมีมา ด้วย Need for Speed Autolog และวิธีการที่เป็นนวัตกรรมในการเชื่อมต่อการแข่งขันทางสังคมประสบการณ์ Hot Pursuit ของคุณจะขยายออกไปนอกคอนโซลบนเว็บเคลื่อนย้ายการเล่นเกมของคุณอย่างต่อเนื่องในทิศทางใหม่และไม่เหมือนใคร

เต็มไปด้วยแอ็คชั่นเกมนี้จะท้าทายให้คุณเป็นตำรวจยอดนิยมของ Seacrest County หรือนักแข่งรถที่ต้องการมากที่สุด เป็นครั้งแรกในเกม Need for Speed ที่คุณจะสามารถเล่นอาชีพได้อย่างสมบูรณ์ทั้งสองด้านของกฎหมาย ไม่ว่าคุณจะเป็นนักวิ่งความเร็วสูงหรือตำรวจที่มีช่วงเวลาที่ดีควรตรวจสอบให้แน่ใจว่านักบินของคุณไม่มีที่ติและมีประวัติการขับขี่ที่ดี

Key Features
Career – For the first time in Need For Speed history play full careers as both cops and racers. Whether playing online with friends, taking on friends challenges or the single player career, players will earn bounty that levels them up and unlocks new cars, weapons and equipment.

Cars –In Hot Pursuit, the cars go from hot to hotter. Experience the thrill of driving the world’s most desirable high performance cars at incredible speeds. Feel the power of busting suspects in supercharged cop interceptors like the Lamborghini Reventon or outsmarting the law as a racer in high performance supercars like the Pagani Zonda Cinque.

Need For Speed™ Autolog – In Need for Speed Hot Pursuit, your friends drive your gameplay experience.

SYSTEM REQUIREMENTS
OS: Windows XP SP3, Windows XP 64-bit SP2, Windows Vista SP2 (32- or 64-bit), or Windows 7 (32- or 64-bit). (Not Supported – Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows NT 4.0, and Windows 2000 are not supported.)
Processor: Intel Core® 2 Duo 2.0 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ; 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® – Windows
Memory: 1GB (XP), 1.5GB (Vista), 1.5 GB (Windows 7)
Hard Disk Space: 8 GB free hard disk space. Additional space required for DirectX 9.0c installation and for saved games
Video Card: DirectX® 9.0c Compatible 3D-accelerated 256 MB video card with Shader Model 3.0* or higher
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
DVD-ROM: 8X speed DVD-ROM drive (Disc Users only)
Online Gameplay: Broadband connection for online activation and online gameplay – 512 Kbps or faster
Direct X®: DirectX 9.0c

download game pc

Size :  7.89 GB

Part 1   Part 2

 

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *