27 พฤศจิกายน 2020
โหลดเกมส์ Need for Speed Carbon

โหลดเกมส์ Need for Speed Carbon

โหลดเกมส์ Need for Speed Carbon

โหลดเกมส์ Need for Speed Carbon

โหลดเกมส์ Need for Speed Carbon

ความงามของเหล็กส่องประกายด้วยโครเมี่ยมที่จุดเริ่มต้น มอเตอร์แข่งขันในเสียงดัง สายกีตาร์ยืดเส้นประสาท คลื่นของปากกาผู้หญิงที่แกว่งไปมาอย่างงดงาม – และผู้เข้าร่วมทั้งหมดที่มีความเร็วคลั่งเข้าสู่เที่ยวบินที่รวดเร็วเหลือเพียงยางควันสีแดงร้อนๆ การกระโดดสายฟ้าในแต่ละไตรมาสลืมความไม่แน่นอนและความกลัวไป ในอำนาจของคุณคือพลังที่ไร้มนุษยธรรมม้าหลายร้อยตัวภายใต้ประทุนอันยอดเยี่ยม! ด้วยความช่วยเหลือของพวกเขาคุณจะพิสูจน์สิทธิ์ของคุณในการเป็นราชาแห่งถนนในตอนใหม่ของยานยนต์ Need for Speed ​​saga การแข่งขันจะเริ่มขึ้นในเมืองที่คุณจะต้องได้รับความเคารพและเคารพจากคู่แข่งจากภูมิภาคต่าง ๆ คุณมีความเสี่ยงมากท้าทายคนที่แกร่งในรถราคาแพงและคุณสามารถสูญเสียทุกสิ่งทุกอย่าง อย่างไรก็ตามโดยไม่มีความเสี่ยงไม่มีชัยชนะและการยอมรับแม้ในกรณีที่การแข่งขันที่ดีที่สุดดีที่สุดผู้ชนะจะเป็นผู้ชนะเพียงคนเดียวเสมอ การแข่งขันที่เป็นอันตรายจะช่วยดึงดูดความสนใจของตำรวจ และเมื่อสถานการณ์แย่ลงคุณจะต้องออกจากถนนในเมืองและโอนการแข่งขันไปที่หุบเขาคาร์บอนที่มีชื่อเสียง นี่คือที่การทดลองจริงเริ่มต้นขึ้น!

โหลดเกมส์ Need for Speed Carbon

NEED FOR SPEED CARBON
What starts in the city is settled in the canyons as Need for Speed Carbon immerses you in the world’s most dangerous adrenaline-filled street racing.

Become the king of racing. Henceforth, the main prize is not money and not glory, but a comprehensive power. Participating and winning in the races, you quarter after quarter you subordinate all the local street-raiserskuyu “party”. Over time, the yellow-faced youth will begin to worship you and gladly accept the offer to play on your team!

Tuning as an art. This is the Need for Speed ​​Carbon approach to vehicle modernization. The car here is not a luxury, but a means of self-expression. Millions of spare parts from well-known manufacturers, airbrushing and bright stickers will turn any wagon into a masterpiece of design thought.
Alone on the road – not a warrior. To honor all the tests with honor, you will need help. Carefully select each member of the team, because of the experience and professionalism of your partners depends on your place in the next race.

SYSTEM REQUIREMENTS:
OS: Windows XP (32-Bit), Windows Vista, Windows 7
CPU: 1.7 GHz
RAM: 512 MB
Video card: 64 МB
Hard disk space: 5,9 GB

Size : 3.25 GB

โหลดเกม

Part 1    Part 2

download game pc

Download

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *