26 พฤศจิกายน 2020
โหลดเกมส์ Assassins Creed Origins

โหลดเกมส์ Assassins Creed Origins

โหลดเกมส์ Assassins Creed Origins

โหลดเกมส์ Assassins Creed Origins

โหลดเกมส์ Assassins Creed Origins

ต้นกำเนิดของ ASSASSIN’S CREED เป็นจุดเริ่มต้นใหม่ * Discovery Tour โดย Assassin’s Creed : อียิปต์โบราณมีให้อัพเดทฟรีแล้ว! * อียิปต์โบราณดินแดนแห่งความยิ่งใหญ่และน่าสมเพชหายไปจากการต่อสู้เพื่ออำนาจ เปิดเผยความลับดำมืดและตำนานที่ถูกลืมขณะที่คุณกลับไปสู่ช่วงเวลาแห่งการก่อตั้ง: ต้นกำเนิดของภราดรภาพของแอสแซสซิน

ประเทศที่จะค้นพบล่องเรือในแม่น้ำไนล์ค้นพบความลึกลับของปิรามิดหรือต่อสู้ทางของคุณกับกลุ่มโบราณที่เป็นอันตรายและสัตว์ป่าในขณะที่คุณสำรวจดินแดนอันยิ่งใหญ่และไม่แน่นอนนี้

เรื่องราวใหม่ทุกครั้งที่คุณเล่นมีส่วนร่วมในเควสหลากหลายและเรื่องราวที่น่าสนใจในขณะที่คุณข้ามเส้นทางไปพร้อมกับตัวละครที่แข็งแกร่งและน่าจดจำตั้งแต่ผู้ที่มีฐานะสูงที่สุดไปจนถึงผู้ที่ถูกขับไล่ที่สิ้นหวัง

EMBRACE ACTION-RPG สัมผัสกับวิธีใหม่ในการต่อสู้ ยกเค้าและใช้อาวุธหลายสิบชนิดที่มีคุณสมบัติแตกต่างกันและ rarities สำรวจกลไกการก้าวหน้าที่ลึกล้ำและท้าทายทักษะของคุณกับผู้บังคับบัญชาที่มีพลังและไม่เหมือนใคร

ABOUT THIS GAME
ASSASSIN’S CREED® ORIGINS IS A NEW BEGINNING

*The Discovery Tour by Assassin’s Creed®: Ancient Egypt is available now as a free update!*

Ancient Egypt, a land of majesty and intrigue, is disappearing in a ruthless fight for power. Unveil dark secrets and forgotten myths as you go back to the one founding moment: The Origins of the Assassin’s Brotherhood.

A COUNTRY TO DISCOVER
Sail down the Nile, uncover the mysteries of the pyramids or fight your way against dangerous ancient factions and wild beasts as you explore this gigantic and unpredictable land.

A NEW STORY EVERY TIME YOU PLAY
Engage into multiple quests and gripping stories as you cross paths with strong and memorable characters, from the wealthiest high-born to the most desperate outcasts.

EMBRACE ACTION-RPG
Experience a completely new way to fight. Loot and use dozens of weapons with different characteristics and rarities. Explore deep progression mechanics and challenge your skills against unique and powerful bosses.

SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM:
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz or AMD FX-6350 @ 3.9 GHz or equivalent
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD R9 270 (2048 MB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
DirectX: Version 11
Storage: 42 GB available space
Additional Notes: Video Preset: Lowest (720p). Game contains Denuvo (https://www.denuvo.com/) and VMProtect (http://vmpsoft.com/support/user-manual/introduction/what-is-vmprotect/) anti-piracy technology.

โหลดเกมฟรี PC

Size : 55 GB

Download

โหลดโปรแกรม Utorrent

 

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *