3 ธันวาคม 2020
โหลดเกมส์ Assassins Creed Liberation

โหลดเกมส์ Assassins Creed Liberation HD [PC]

โหลดเกมส์ Assassins Creed Liberation

โหลดเกมส์ Assassins Creed Liberation

โหลดเกมส์ Assassins Creed Liberation

Assassin Creed® Liberation HD บทที่โดดเด่นของ Pre-American Revolution Assassin’s Creed saga ซึ่งมาถึงเป็นครั้งแรกบนคอนโซล HD และพีซี ด้วยการเล่นเกมที่ได้รับการปรับปรุงเรื่องราวที่ลึกล้ำและกราฟิก HD การปลดปล่อยให้เป็นประสบการณ์ Assassin Creed ปี 1765 เป็นเหตุการณ์ที่นำไปสู่การปฏิวัติอเมริการ้อนขึ้นในภาคเหนือกองกำลังสเปนวางแผนที่จะควบคุมลุยเซียนาในภาคใต้ – แต่พวกเขายังไม่ได้คาดคิดกับ Aveline ฆาตกรผู้สังหารที่จะใช้อาวุธทุกชนิดและ ความสามารถในคลังแสงของเธอในการแสวงหาอิสระ . ไม่ว่าจะกำจัดศัตรูของเธอด้วยเทคนิคการลอบสังหารหลายครั้งหรือล่อลวงพวกเขาให้กลายเป็นกับดักแห่งความตายโดยใช้เครื่องมือของเธอ Aveline โจมตีความกลัวของมนุษย์ในหัวใจของผู้ที่ยืนขวางทางเธอ ในฐานะนักฆ่า Aveline ในไม่ช้าก็พบว่าตัวเองอยู่ในการเดินทางที่น่าจดจำซึ่งจะพาเธอออกจากถนนที่แออัดในนิวออร์ลีนส์ไปยังหนองน้ำที่ขึ้นทะเบียนเป็นผีสิงและซากปรักหักพังมายาโบราณ เธอจะมีบทบาทสำคัญในการปฏิวัตินิวออร์ลีนส์ที่วุ่นวายและการเริ่มต้นของประเทศใหม่ ขณะที่เธอต่อสู้เพื่ออิสรภาพไม่ใช่เพื่อตัวเอง แต่สำหรับผู้ที่ชีวิตและความหวังได้ถูกแบน

Introducing Assassin’s Creed® Liberation HD, the striking chapter of the pre-American Revolution Assassin’s Creed saga which arrives for the first time on HD consoles and PC. With improved gameplay, a deeper story, and HD graphics, Liberation is an immersive and full Assassin’s Creed experience.

The year is 1765. As the events leading up to the American Revolution heat up in the north, Spanish forces plan to take control of Louisiana in the south – but they have yet to reckon with Aveline, a deadly Assassin who will use every weapon and ability in her arsenal on her quest for freedom. . Whether eliminating her enemies with her multiple assassinations technique or luring them into deadly traps using her tools, Aveline strikes mortal fear into the hearts of those who stand in her way.

As an Assassin, Aveline soon finds herself on an unforgettable journey that will take her from the crowded streets of New Orleans to voodoo-haunted swamps and ancient Mayan ruins. She will play a pivotal role in the turbulent New Orleans revolution and the beginning of a new nation. As she fights for freedom, not for herself, but for those whose life and hopes have been squashed.

SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM:
OS: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1 (both 32/64bit versions)
Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz or AMD Phenom 2 X4 955 @ 3.2GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 8800GT or AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM & Shader Model 4.0)
Storage: 3500 MB available space
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Additional Notes: Supported video cards at time of release: Nvidia GeForce 8800GT or better, GeForce 9, GTX 200

Size : 2.84 GB

โหลดเกม

Download

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *